Klacid 500 mg

Dobrý den, dnes jsem od lékaře dostal antibiotika Klacid 500 . Na bolest v krku. Teploty nemam. V patek odletame na dovolenou k moři. Chci ae zeptat jak to je s tímto ATB a sluníčkem? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Klacid je relativně bezpečný, riziko kožní reakce po oslunění není velké. Přesto lze doporučit - především máte-li citlivější pleť - používání ochranných prostředků proti slunci (opalovací krém s dostatečným ochranným faktorem, pokrývku hlavy, dobu na přímém slunci mezi 12 - 16 hod. omezit).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x