Kolísavý krevní tlak

Dobry den. Chtel bych poprosit o radu. Moje pritelkyne posledni 3 dny trpi na dost kolisavy krevni tlak viz priloha se zaznamy od vcerejsiho dne. Pri zatezi se ji tlak nezvedne to az po par minutach ale udela se ji zle. Veskere hodnoty v priloze jsou mereny v klidove situaci tam kde je pismenko Z byla zatez pri ktere bych ja osobne mel explodujici tlak. Predem dekuji za odpoved. Mirek

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hodnoty TK jsou nižší, ale to je v tomto věku normální. Pokud nemá potíže ve smyslu motání hlavy, tak bych to neřešil. Dostatek tekutin, vstávat opatrně.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: