Kondylomata

Dobrý den, nedávno se mi udělal na penisu výrůstek - viz foto. Může se jednat o kondylomata? Pokud ne, je to přenosné? Mám 3 roky jedinou partnerku a nechci ji nakazit. Děkuji

Odpověď odborníka:

O kondyloma asi ve vašem případě nejde, ale mohlo by jít např.moluskum,keratoakantom či basaliom, rozhodně navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: