Kondylomata

Dobrý den, tohle není moje foto ale dost se podobá mému problému. Jen já to mám o něco menší .. ale je to to samé se mi zdá vážně mám strach děkuji za váš čas řekněte mi o co jde. Děkuji. A popřípadně co mám dělat .. a jak se to přenáší. Jestli jen pohlavním stykem nebo slinami tedy líbáním, dotekem mazlením atd. ... Pěkný den a naschledanou děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Může jít o kondylomata ( virovou pohlavně přenosnou infekci) nebo tukové cysty ( nejsou přenosné ani nebezpečné). Navštivte kožního lékaře, v případě pochybností je možné provést histologické vyšetření k upřesnění diagnosy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: