Kondylomata

Dobrý den. Byla jsem léčena na kondylomata a našla jsem si hrbolky u poševního vchodu. Mám už to tam delší dobu. Je to HPV?

Odpověď odborníka:

Z nepříliš kvalitní dvojrozměrné fotografie s malým rozlišením není možno přesně stanovit diagnozu,ale na herpes to příliš nevypadá pro jistotu zajděte na gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezření na Bechtěrevovu nemoc potvrdí odpovědi na čtyři otázky
Mění se s věkem barva očí?
Články: Mění se s věkem barva očí?
Oko je velmi komplikovaný...
Zbavte se falešného
Články: Zbavte se falešného "spánkového" přítele
Zvykli jste si vyplnit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Proč bechtěreviky bolí záda?
Články: Proč bechtěreviky bolí záda?
Bolesti zad jsou jednou z...
Transplantovat lze nejen orgány
Články: Transplantovat lze nejen orgány
Po rozsáhlých úrazech, ale...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: