Kýla

Dobrý den, chci se zeptat, je mi 42 let a po druhém těhotenství ( před 3 roky) mi zůstalo uvolněné břišní svalsvo. Jsem silné postavy asi 90 kg a 162 cm měřím, mám dost velké břicho. Chci se zeptat zda mohu cvičit klasické posilovací cviky na břicho, když cvičím břicho mezi pupkem a hrudníkem vystoupí nahoru, mám strach , aby se cvičením rezestouplé břicho ještě neuvolnilo. Moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Podle popisu ve Vašem případě můžete cvičením mnoho získat. Abyste předešla komplikacím, bylo by vhodné aleposň zpočátku cvičit pod odborným vedením. (Vhodný je např. fyzioterapeut a fitness trenér).

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: