Kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována kýla v jizvě. Moje lékařka mi sdělila, že na operaci je malá(vyklenutí 1-2cm), nicméně mě trápí bolest, je tedy operace nevyhnutelná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

U malých kýl není operace nezbytně nutná. Pokud pociťujete bolest, vyzkoušejte kýlní pás. Je vhodné také posilovat břišní svaly a případně snížit hmotnost při nadváze. Při trvání bolesti stav konzultujte na chirurgii.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: