Kýla - léčba

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se nemusím bát začít chodit do fitcentra, když jsem dva roky po operaci tříselné kýly. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lukáši. Po dvou letech byste měl být schopný provozovat jakoukoliv aktivity bez rizika, že jejím následkem dojde k recidivě kýly. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: