Leidenska mutace

Dobrý den mám takový dotaz mám leidenskou mutace heterozygot může se v těhotenství užívat UTROGESTAN?DĚKUJI

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle mého názoru by Utrogestan vadit neměl, pro jistotu bych však doporučovala konzultaci s Vaším gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: