Lindinette 20 a klacid 250

Dobrý den. Už rok beru antikoncepci Lindinette 20 a dnes jsem dostala antibiotika na zánět průdušek Klacid 250. Chci se zeptat, jestli mi antibiotika nějak ovlivní funkčnost antikoncepce a když jo, tak po jak dlouhé době po dobrání antibiotik bych mohla mít pohl. styk zase jenom s natikoncepcí? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, lze použít v době antibiotik a cca 5-7 dní po dobrání bariérovou antik. nebo spermicidní krém.lze koupit v lékárně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: