Lsil vč. hpv

Dobrý den, na cytolce mi vyšlo už po druhý že mam LSIL vč. HPV, souvisí s tím i výtoky a svědění, nebo je to něco jiného? A neměla bych jít ještě na nějaká jiná vyšetření? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, LSIL jsou lehké změny na čípku pravděpodobně virem HPV. Další postup záleží na nálezu viditelném na čípku a genotypizaci HPV viru , zda se jedná o vysoce nebo nízce rizikový typ viru, a zda jste rodila či ne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: