Micardisplus

Děkuji za odpověď.Musím doplnit,že spiometrie je zhoršená 71%, poslechově čisté,EKG normální,žádné změny.lékař připouští možnost zhoršení po Micardisu.Kardiolog tuto možnost odmítá.Proto chci znát ještě názor Váš,zda tento lék může moje astma zhoršovat.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v příbalovém letáku jsou uváděny jak dušnost tak bolesti na prsou mez nežádoucími ůčinky, zkuste se s lékařem na kardiologii domluvit o změně léku, pokud by problémy vymizely - byli byste na stopě. Pokud nebude nakloněn změnit lék, zkuste názor jiného kardiologa ve vašem okolí. Hezký den.,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: