Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Po dobrání druhého platíčka antikoncepce se mi 4. den dostavila menstruace. První dva dny bylo krvácení silné,třetí den už slabé a čtvrtý den už žádné. Je to normální? Nemohu být těhotná? Další den jsem začala brát třetí platíčko antikoncepce, vzala jsem si první pilulku a ten samý den jsem měla pohlavní styk. Další den jsem špinila. Nemůžu otěhotnět, když jsem měla pohlavní styk ten samý den, co jsem si vzala první pilulku z třetího platíčka a další den jsem špinila? Je špinění známkou toho, že ještě menstruace není úplně ukončená? Můžu otěhotnět, když špiním, ale menstruační krvácení není? Pilulku jsem si vzala v 6 hodin večer a pohlavní styk jsem měla mezi 10 a 12 hodinou večer. Antikoncepci beru třetí měsíc a beru ji pravidelne. Mám strach, že bych mohla otěhotnět. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spinění po ukončené menstruaci bude nejpravděpodobněji souviset s doznívající menstruací, proto myslím, že byste mohla být v klidu. Těhotenství ale není zcela vyloučené ani při braní antikoncepce, proto, chcete-li mít naprostý klid, udělejte si těhotenský test

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: