Mohu vzít postinor pro větší jistotu

Dobrý den, pane doktore, 1. nedávno jsem přecházela z Regulonu na Jeanine bez pauzy, po prvním balení Jeanine jsem pauzu nedělala (dnes jsem vzala 4. tabletu z 2. balení) 2. HA jsem normálně brala jen pro regulaci cyklu, partnera jsem donedávna neměla 3. včera jsem měla pohlavní styk 4. teď si uvědomuji, že všechna tři poslesní balení (jedno balení Regulon, dvě balení Jeanine) se občas uchovávala za teploty pravděpodobně vyšší, než 25 stupňů, protože několik dní bylo téměř horkých Mohu pro jistotu vzít Postinor, kdyby účinek HA byl náhodou snížen?

Odpověď odborníka:

Myslím že jsou to zbytečné obavy,pokud nebyly vystaveny horku nebo přímému slunci účinnost by měla být zachována. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: