Moznost mimodelozniho tehotenstvi

Zdravim Vas pane doktore.. Chtela bych se zeptat. Pred 14 ti dny jsem si delala testy,oba pozit. Objednala jsem se k lekarce,ta me ptohledla vzala krev nasledne vysledky krve pozutivni hura jsem tehotna o tri dnY pozdeji jsem mela mirne hnede spineni pote krvaceni a bolesti bricha. Krvaceni pouze chvilkove jednorazove od te doby nic jen bolesti bricha . hned v pondeli jsem volala sve doktorce ktera me pozvala na utery opet na krev,ve stredu mi volala ze hladina tehotenstvi stoupla ze je to dobra zprava. Vcera jsem k ni sla na kotrolu a v deloze mimi nenasla pouze za tyden udelanou 6cm cystu. Pry se jedna nejspis o mimodelozni tehu,prvne me chtela poslat hned do nemocnice,nakonec sme se domluvili ze vyckame v utery po velikonocich pujdu opet na krev a hned ve stredu na kotrolu at se domluvime co a jak. Ale pri bolestech mam jit okamzite... Menstruaci jsem mela naposledy 17.2.. Tehotna si myslim budu 3max 4 tydny.. Myslite ze mam nejakou sanci,ze se mimi objevi v deloze ? Nemuze se treba stat ze kdyz tam mam tal velkou cystu ze treba se nekde schovalo ? emoticon.. Jsem totalne vycerpana emoticon.. Koukala jsem na net ale kazd proste pise neco jinyho a nektere ty clanky nahani strach. Dekuji moc za odpovedi

Odpověď odborníka:

Ve 3-4 týdnu ještě nemusí být gravidita jasně patrná,ale pokud je vysloveno podezření na mimoděložní graviditu je nutné je potvrdit nebo spolehlivě vyvrátit pokud by se dělo cokoliv neobvyklého bez prodlení vyhledejte vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: