Možnost otěhotnění při braní antikoncepce

Před dvěma dny jsem měla nechráněný sex.Beru antikoncepci,ale k přítelovi jsem si ji nevzala a celé 2 dny jsem ji neměla.Prášek jsem si vzala až 3 den ráno,ale ty 2 vynechané jsem vyhodila.Přítel se do mě udělal.Můžu být později těhotná?

Odpověď odborníka:

Kristýno, pokud jste vynechala 2 antikoncepční tabletky a měla jste nechráněný sex, je možné, že došlo k otěhotnění a také po zbytek cyklu nejste chráněna, měla by jste ještě použít jiný druh ochrany (např. prezervativ). Pokud se nedostaví krvácení v očekávaném termínu, udělejte si těhotenský test. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x