Možnost otěhotnění při menstruaci ?

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o zodpovězení dotazu. Měli jsme s přítelkyní nechráněný pohlavní styk v době její menstruace při, kterém došlo neštastnou náhodou k mému výronu semene. Přítelkyně sice bere antikoncepci, ale nedávno ji měnila (cca 5 dní dozadu). Předtím brala pravidelně antikoncepci jménem VREYA, tu skončila brát na doporučení lékařky. Poté měla 7 dní pauzu a následně začala brát novou antikoncepci jménem Eloine. Tu bere nyní 5 dní (4. prášek si však zapoměla vzít, a vzala si ho až s tím pátým včera). Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Otěhotnění při menses není pravděpodobné, ale pokud zapomenula vzít tabletu následujících 10 dní by bylo vhodné použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: