Mykoza / zanet / hpv

Dobry den, cca 3 tydny zpet se mi na zaludu objevili takove cervene pupinky a na predkozce meli spise podobu puchyrku viz obrazek 1. zacal jsem mazat batrafenem rano a vecer. behem 2 max 3 dnu problem zmizel a ja radeji jeste tyden prelecil. vse bylo v pohode cca dalsich 10 dni. pak vsak prisel dalsi problem. na zaludu v okoli moc trubice ("pupinky") a na miste k tomu prilehajici predkozce zcervenani (mozna malinko otok) namazal jsem jen tak na noc batrafenem. do dalsiho dne vecer (vcera) temer vymizelo. viz ostatni fotografie. dnes videt na zaludu asi jen pri podrobnem zkoumani nebo az namlouvani si ze to tam je. predkozka trosku jeste cervena (ale nevim zda to tak mam normalne na onom miste) uzliny v trislech hmatne .. max velikost hrasku. dodam jeste. problemy jako svedeni, paleni ci teplotu jsem nezaznamenal. nemel. pripadne mohu doplnit vice obrazku. vcera jsem s tim byl na koznim. zde velice mlada slecna doktorka. nic moc videt nebylo. nebyla si zcela jista tak jsem dostal fucidin a zovirax. pro jistotu. jeste tyz den snedeny 3 prasky. prosim jaky je vas nazor oc se jedna ? jestli je to jen podrazdeni, zanet, mykoza nebo v nejhorsim hpv. kdyby se jednalo o hpv tak tak rychle nezmizi ne ? a projevil by se snad dalsimi priznaky.. dekuji za odpovedi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o pohlavně přenosné chorobě by se dalo uvažovat v případě rizikového pohlavního styku v nedávné době. Moc mi to na takovou chorobu nepřipadá. Pupínky nejsou dominantní a spíš zde byly už před tím. Řekl bych, že jde o obyčejný zánět předkožky a důsledná hygiena s oplachy v heřmánku a další chemii bych vynechal

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: