Mykoza a infra sauna

Dobrý den, chci se zeptat zda má negativní vliv infra sauna na kvasinkovou vaginální infeckci, i pokud už infekce probíhá. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, infrasauna asi ne, ale přesné informace nejsou.Do sauny celkově byste neměla chodit s probíhajícím infektem kdekoli.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: