Mykóza a e-coli

Ještě, prosím, doplňující dotaz k předchozímu: koupila jsem si přípravek CANDIX (lactobacillus, kys. kaprylová a askorbová). Dočetla jsem se o CANDIVACU, nebude vhodnější? Poradím se i s lékařem, ale ráda bych znala i Váš názor. Cukr a bílou mouku jsem ze stravy vyloučila, i když ani před kvasinkou jsem to nepřeháněla. A dále prosím o názor na užívání HA (Loette). Lékař radí zatím nevysazovat, je nízkodávková. Děkuji ještě jednou.

Odpověď odborníka:

Akutní mykozu Candivac nevyléčí,ale jako prevence je to dobrý přípravek. Loette je kvalitní antikoncepce nevím z jakého důvodu by jste ji chtěla vysazovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: