Mykóza a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali mi HA Yasminelle nemůže způsobovat mykotické infekce, zdali tam není příliš nízký či vysoký podíl estrogenu. Dočetla jsem se,že určitý podíl estrogenu má také vliv na mykózy. Děkuji Vám moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Yasminelle je nízkodávková antikoncepce, někdy ovšem mykosy může některá HAK spíše podpořit,ikdyž je to dost málo pravděpdobné. Nasaďte si vagi C na 6dní, upravuje poševní prostředí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Články: Salmonelóza stále aktuální (1. díl)
Salmonelóza je akutní...
S osteoporózou se vypravte do lázní
Články: S osteoporózou se vypravte do lázní
Měsíc dovolené v lázních by...
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: