Nadváha

Dobrý den. Važím asi 105 kg a chtěl bych zhubnout. Sporotvat moc nemůžu, protože jsem v létě prodělal úraz achillovky a zaměstnání mám sedavý. Chci se zeptat, jestli by mě pomohlo užívání přípravku Extra Slim Day and Night a jestli mě to nijak neuškodí?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Michale, přípravky na hubnutí nezaručují efekt a pokud se nějaký efekt objeví, tak po vysazení často dochází k jojo efektu. Proto tyto přípravky neřeší problém nadváhy nebo obezity ( bez znalosti Vaší výšky nemohu určit v jakém pásmu se nacházíte Vy ). Při hubnutí je nejdůležitější změna životního stylu a stravovacích návyků, proto se snažte do Vašeho jídelníčku zařadit zeleninu a ovoce ( 5 krát denně), jezte pestře a pravidelně. Po letním úrazu můžete z pohybu zkusit zařadit jízdu na rotopedu nebo plavání.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: