Nákaza hiv

Dodatek k mému předchozímu dotazu. Nebo když by jen nějakého svého spolužáka škrábl jehlou. Může dojít k nákaze HIV. děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je student HIV negativní, tak určitě ne. Kdyby byl náhodou HIV pozitivní (to si ale musí nechat udělat test na onemocnění AIDS-HIV pozitivita značí, že má v těle virus), tak by někoho mohl nakazit, ale toto je tak málo pravděpodobné (že by byl HIV pozitivní a zároven někoho poškodil jehlou), že to, podle mého soudu, skoro nepřipadá do úvahy. Hezké dny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: