Nákaza ureoplasmou

Dobrý den, lékařem mi byla diagnostikována ureoplasma ureolyticum a mně a mému příteli byly nasezeny antibiotika. Přítel však antibiotika začal brát až po návratu ze služební cesty, tedy v době, kdy já už měla svá antibiotika vybraná. Je nějaká pravděpodobnost, že mi mohl nezaléčený partner v té době opět předat nákazu a to skrze orální sex? Děkuji

Odpověď odborníka:

Není to příliš pravděpodobné,ale ne zcela vyloučené, bylo by vhodné s časovým odstupem cca 14 dní u vás zopakovat vyšetření,aby jste měla jistotu. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x