Nežádoucí účinky po sertralinu a tritticu

Dobry den,mam uzkostne depresivni stavy jiz asi 15 let a vzdy mi to da na nejaky cas pokoj,jsem uplne v pohode a pak po velkem stresu se to opet rozjede.Zacne to nespavosti a uzkostma,nechutenstvim.Uzivam Sertralin 50mg rano.Nyni je to asi tyden jsem volala doktorovi a navysil mi davku na 2x50 mg rano+25 mg Trittica vecer.Jsem neskutecne unavena,mrtvi mi ruka a jsem jakoby mimo.To Trittico jsem vzala zatim 2x.Je mozne ze to jsou vedlejsi ucinky leku.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážená paní, Vaše obtíže mohou být projevem vedlejších účinků uvedených léků. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším psychiatrem na úpravě medikace. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: