Nitroděložní tělísko jaydess - bolest

Dobrý den, měla jsem rok zavedené tělísko Jaydess (nerodila jsem), bojovala jsem s bolestí při hlubším styku, a tak jsem se rozhodla ho vyndat (doktor mi ovšem říkal, že je zavedené správně, vše prý bylo v pořádku). Je to dva měsíce od vyndání, ale bolest úplně nepřestala. Je možné, že mi tělísko uvnitř něco poškodilo? Nebo je to ještě tak dlouho podrážděné a může to časem přestat být bolestivé? Doktor říká, že jsem v pořádku. Žádné jiné problémy nemám.

Odpověď odborníka:

Myslím že vaše problémy nezpůsobovalo tělísko je to logické i z toho že po extrakci obtíže pokračují,obtíže tedy budou mít jiný důvod. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: