Nitroděložní tělístko

Dobrý večer, mám zavedeno nitroděložní tělístko bez hormonu.Od zavedení neustále špiním,cca 3 měsíce a menstruace je sice bezbolestivá,ale velice silná a dlouhá.Menstruuji 14 dní,pak 14 dní špinění a opět znova.Mám za sebou jeden porod, před 10 měsíci a z důvodu vysokého krevního tlaku, mi byla doporučena tato varianta ochrany.Uvažuji, že požádám lékaře o vyjmutí,chtěla bych se zeptat,zda neexistují nějaké tabletky,které bych mohla užívat, před porodem jsem užívala Jeanine tabletky.Již jsem prodělala jeden zánět za ty tři měsíce,a rozhodně to nepovažuji za pohodlné a nejlepší variantu.S gynekologem jsme diskutovali i o ostatních metodách ochrany,ale přiznám se,že nejvděčnější bych byla za tabletku.Děkuji za ochotu a odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Katko! Proč si myslíte, že Vám poradím na dálku lépe než Váš lékař? Navíc nekladete dotaz... Chcete vědět, zda Vám doporučím vznětí tělíska nebo jakou antikoncepci považuji za nejlepší? Nevím, bez vyšetření a rozhovoru si nedovolím nic doporučit. Obraťte se prosím an svého gynekologa. Vysoký krevní tlak bude nejspíš reagovat příznivě na normalizaci hmotnosti a zlepšení fyzické kondice.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: