Ohrožuje polygynax mé miminko?

Dobrý den. Měla bych na Vás následující dotaz: Jsem v šestém týdnu těhotenství. Toto mi bylo potvrzeno tento týden. Na začátku tohoto měsíce, tedy přibližně před 3 týdny jsem z důvodu problémů kvasinek apod. brala Polygynax a to po dobu 12dnů. V té době jsem o těhotenství ještě nevěděla a ani můj gynekolog to ještě nepoznal (mohla jsem být tak ve třetím týdnu). V letáku však píšou, že je toto nevhodné v těhotenství užívat. Chci se zeptat, mohlo toto nějak ublížit mému miminku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lokální vaginální léčba Polygynaxem nijak neublíží vyvíjejícímu se plodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: