Ohyb kolene po ask

Dobrý den,jsem 4 týdny po ASK(úraz na lyžích) kde mi odstraněn zadní roh menisku, dále mi byl odstraněn přední křížový vaz,(plastika vzhledem k poškození chrupavek se nedoporučuje) a zahlazení chrupavek.Nohu stále plně nepropnu a ohyb mám 90stup.Můj pan doktor mě chce poslat na rozhýbání kolene pod narkózou.Ráda bych se zeptala na Váš názor,je-li tento zákrok nezbytný.Nerada bych něco uspěchala nebo podcenila.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nikdy nehodnotíme lékařské postupy, ale t.zv. redres kloubu je v určitýh okamžicích, kdy rehabilitace nepostupuje v pohybové léčbě jak by měla velmi užitečný. Po redresu musí rehabilitace ještě intenzivněji pokračovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: