Operace ledvinových kamenů

Dobrý den, manžel prodělal lapar.operaci ledvinového kamene v ledv.pánvičce,po operaci měl druhý den úplně žlutá oční bělma,může to být následek po anestezii?Před mnoha lety prodělal žloutenku a před operací měl zvýšenou hladinu cholesterolu a bilirubinu.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žlutá bělma znamenají vyšší hladinu bilirubinu v krvi. Mohou být následekm vyššího krvácení a celkově vyšší zátěží organismu.Dále záleží na tom, jaký typ žloutenky manžel prodělal, zda je výlečený, nebo na tom jaký je původ zvýšeného bilirubinu v minulosti. Je potřeba vše probrat s ošetřujícícm lékařšm. Jistě Vám řekne více k průběhu operace i dalšího průběhu. Přeji brzké vyřešení obtíží

MUDr. Vratislava Kovářová
MUDr. Vratislava Kovářová

Specializace: Nefrologie
Pracoviště: Fresenius Medical Care - Dialyzační středisko Mělník

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: