Ospen podruhé na angínu

Dnes mi byl předepsán Ospen na 10 dní na angínu, ale vzpomněla jsem si později, že jsem ho již nejspíš brala minulý rok na zánět nosohltanu. Myslíte, že tímpádem už tento lék nebude na můj organismus působit správně? Nebo to nevadí? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Anastasie, lék na angínu určitě užívejte, bude fungovat. Berte jej pravidelně, u antibiotik je to důležité. Není tomu tak, že pokud byste jej jednou brala, Vaše tělo na něj nebude reagovat. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: