Ospen 1500 a tetování

Dobrý den, možná Vám můj dotaz přijde hloupý, ale měla jsem v posledním měsíci v krku opakované abscesy a nyní beru Ospen 1500. Mám jít během užívání antibiotik na tetování. Můžu si ho během užívání pořádit? Nemůžou se mi dostavit nějaké komplikace? Ještě tento měsíc mě čeká odstranění mandlí. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučuji tetování odložit, až budete zdravá. Užívání antibiotik sice není překážkou, ale opakované záněty ano. Jakýkoli zbytný zásah do organismu (dle mého názoru navíc i zbytečný) by se měl provádět až při nepřítomnosti infekčních ložisek.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: