Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru antikoncepci Dienille a nyní beru již druhé plato. Z toho plata jsem si jeden prášek vůbec nevzala (myslím, že to bylo v prvním týdnu) a ve druhém týdnu jsem si prášky brala vždy s 12ti hodinovým (i 24h) zpožděním. Ne úmyslně. 4.8 jsem měla s přítelem sexuální styk kdy ejakuloval do mě. Je tu nějaké riziko, že otěhotním? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko je, antikoncepci nutno brát pravidelně, aby měla správný účinek. Jistě proveďte těhotenský test cca 5 dní po oček.menstruaci, ikdyž budete špinit nebo krvácet.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x