Otěhotnění

Dobrý den, 8mesicu se snažím otěhotnět, druhý měsíc snažení u mě proběhlo nejspíš biochem.těhotenství, testy byly jasně pozitivní sice před MS avšak ta potom bohužel přišla. Od té doby nic. Teď jsem šla tedy k lékaři že to zacnu řešit. 12DC folikul 16mm ale sliznice jen 4mm,nezdálo se mu to a vzal mi krev. Výsledek: estradiol pouze 170 a prý by měl být něco kolem 1000. Nicméně mám nepravidelné cykly, cca 32-40 dní jak kdy. A ovulaci mivam kolem 20DC. Doktor mi řekl že krev neodpovídá tomu co bylo na utz,napsal mi norethisteron (ten blokuje ale ovulaci??) začala jsem ho brát 13DC, potom mám počkat na MS a 3-7DC začít brát clostylbegyt. Pořád se mi to nezdá,když jsem měla folikul 16mm proč bych ho měla brát. A opravdu je dobrý norethisteron na růst sliznice? V pribalaku jsem o tom nenašla ani zmínku. Je mi 29let. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Postup vašeho lékaře je naprosto v pořádku upravit cyklus a poté stimulovat ovulaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: