Otěhotnění

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat. Od června bych chtěla přestat brát antikoncepci. Budeme se snažit o miminko. Je mi jasné, že když přestanu brát HA že okamžitě otěhotním, ale zajímalo by mě po jaké době po vysazení se obvykle dá otěhotnět? Ještě by mě zajímalo, když budu potřebovat oddálit menstruaci např. kvůli dovolené a lékař mi napíše léky na oddálení, zabrání to otěhotnění tyto léky už se zabránění otěhotnění nijak nesouvisí? Děkuji moc a pěkný den

Odpověď odborníka:

Není nikde řečeno,že by jste okamžitě po vysazení antikoncepce otěhotněla, žádná statistika vám na tuhle otázku kdy otěhotníte neodpoví, léky na oddálení menses otěhotnění nezabrání, oddálí menses, ale nejsou antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: