Otěhotnění

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy můžu opět otěhotnět,když jsem měla první porod císařským řezem..Vím,že by to měla být až za 2 roky,ale vadilo by kdybych otěhotněla třeba 22 měsíc po porodu? a nebo raději později..Děkuji Vám a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

22 měsíců je naprosto dostatečný odstup,nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: