Otěhotnění po potratech

Dobrý den pane doktore, děkuji Vám za zodpovězení mého předešlého dotazu. Nyní mám otázku ohledně možného otěhotnění po 2 proběhlých potratech (oba byly v 1 trim.). Jaká je šance na úspěšné těhotenství bez opakování potrácení. Je velká pravděpodobnost, že se to bude opakovat ? Se svojí gynekoložkou jsem se domluvila na genetic. vyšetření a dalších testech u PL, zkoumání příčiny. Při druhém těhotenství jsem vše dodržovala a dbala všech rad lékařů. Přestala jsem i pracovat.. a přesto se potrat zopakoval. Nerozumím tomu, je nějaké rozumné vysvětlení?? Doporučoval byste při třetím otěhotnění pracovní neschopenku? Myslíte si, že klidná jízda na kole, může být také příčinou potratů? Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím, že neschopenka není potřeba, je-li těhotenství v pořádku normální váš denní režim mu nevadí, projížďka na kole, pokud to není namáhavé, také ne, absolvujte genetiku a hlavně se držte psychicky, to je velmi podstatné. Přeji vám úspěch. Příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
potraty | Od: simča | 23.9.2012 20:16
Opakovane potraty by mely vest i k vyšetření hematologickému, krevní srážlivost - tzv. mutace trombofilní a také vyšetření imunologické, někdy za ně může i nerozpoznané systémove onemocnění...dejte si vše vyšetřit, Síma
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x