Otěhotnění po potratu

Dobrý den, minulý měsíc jsem spontánně potratila v 7tt těhotenství bez nutnosti revize děložní dutiny. Na kontrole u mého gynekologa bylo vše v pořádku, i přes to mi doporučil další těhotenství až za půl roku. Je skutečně nutné čekat tak dlouhou dobu? Miminko si s manželem moc přejeme a přijde mi to jako věčnost. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Odstup by měl být mezi 3-6 měsíci,aby se snížili risiko opakování. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x