Otěhotnění po porodu

Chtěla jsem se zeptat,jsem skoro 7 týden po porodu,na kontrole po šestinedělí vše v pořádku! Byla mi napsána antikoncepce Maitalon,jak jsem přišla od gynekologa,docela jsem krvácela,a bolelo mě břicho jako při měsíčkách,večer jsem si vzala první tabletku a od druhého dne,už jsem krvácela jako při menstruaci,takže tabletky beru dále:-) Včera po 7 dnech jsem měla s manželem pohlavní styk,vzali jsme si pro jistotu i kondom,manžel se tedy naštěstí udělal mně na břicho,stačil penis vytáhnout před ejakulací,ale zjistily jsme,že kondom sklouzl a zůstal ve mně:-(Vytáhli jsme ho!Je možné otěhotnění?I přes to,že se do mě manžel neudělal!Jak se říká,stačí kapka...:-(Vím,že se v letáku píše 7 dní,ještě používat jiný druh ochrany,ale kondom nám sklouzl:-(A je možné jít po porodu na miniinterupci?Další dítě už nechceme,máme dvě a finančně by to taky nešlo:-( Moc děkuji za odpověd a přeji krásný den!:-)

Odpověď odborníka:

Měsíčky přišly akorát:), nemyslim si,že byste otěhotněla, každopádně si udělejte před dalším platíčkem test, bude pravděpodobně negativní. Na interupci byste jít mohla.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: