Otěhotnění po ofloxinu

Dobrý den, plánujeme s přítelem prvního potomka. Bohužel zrovna dobírám antibiotika Ofloxin 200, měla jsem zažívací problémy - průjmy. Za jak dlouho po těchto antibiotikách je bezpečné otěhotnět? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, můžete po menstruaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: