Plicní chlamydie a homeopatika

Dobrý den. Od listopadu minulého roku bojuji s plicními chlamydiemi. Prošla jsem již škálou nejrůznějších vyšetření a bakterie CPN se jeví jako jediná příčina mých potíží. Brala jsem antibiotika (Klacid 2 týdny, pak Ciplox 2 týdny a Doxybene 3 týdny). Příznaky po doužívání ATB vždy na pár týdnů ustoupily, ale pak se opět vrátily a naopak ještě zhoršily. V spoučasné době mi byla naordinována tzv. pulsní léčba Azitromycinem 500 mg. Teď jsem v polovině léčby, ale úporný, suchý, dráždivý kašel stále přetrvává a zhoršuje se. A tak se obávám, že ani pulsní léčba ATB mi nezabere. Jsem zoufalá a nevím, co bude dál. Bojím se případných komplikací způsobených nevyléčenými chlamydiemi. Prosím poraďte, co dělat či na koho se obrátit. Zvažuji i léčbu homeopatiky. Myslíte si, že by mne homeopatika mohla zbavit chlamydií? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní, s léčbou chlamydiemi nejenom v plicích mám dlouholeté zkušenosti a výborné výsledky v léčbě. Zavolejte na telč. 606 802 598, nejlépe kterýkoliv den mezi 19 až 20 hodinou a domluvíme se. Předepisuji individuálně vytypované homeopatické léky, speciální nosody z Kanady a event., i fytoterapii. Udělám pro Vás maximum, abyj ste se chlamydií zbavila. Mnohé Vám k tomu vysvětlím. Mám soukromou ordinaci na Praze 4. V úctě primář MUDr. Jan Miklánek .

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+12 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: