Plotýnka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možnost operace při tomto nálezu z MR: 1.Těžká osteochondroza L4/5 a protruze disku L4/5 na široké bázi s převahou paramediálně doleva o 4mm způsobující stenozu laterálních recesů L4/5 oboustraně, více vlevo akcentovanou mírnou def. spondyl-artrozou L4/5. 2.Foraminální stenoza L4/5 vlevo. Bolesti mám už několik let, vyzkoušeno snad vše. Mockrát děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mili! Podle MR nálezu nemohu jednoznačně věc posoudit. V podobných případech bývá operace páteře krajním řešením, pokud všechno konzervativní selže. Popsaný MR nález jistě opearci nevylučuje, takže pokud trpíte a zkusila jste již dost, konsultujte neurochirurga.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: