Plotýnka

Manžel má problémy s plotýnkou. Skřípla mu nerv a už půl roku má bolesti v noze, kulhá, teď už mu bolest vystřeluje do zad. Rehabilitace a injekce proběhly, bez úspěchu. Je v tomto případě vhodná operace?

Odpověď odborníka:

trvají- li obtíže již tak dlouho a nic nepomáhá, bude operace nejspíše nejlepším způsobem léčby, po operaci by měly obtíže přestat.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: