Posunuta čelist

Dostal jsem úder do spodní čelisti a mám ji nejspíše posunutou nebovl vyhozenou. U levého ucha při otevření úst vzniká boule u ušního boltce. Nejspíše čelist, ktera se otvírá. Chtěl bych se zeptat, jestli je nutný RTG a vyšetření nebo to nechat, jestli si to sedne a vrátí se to časem samo. Děkuji P. S. První obrázek je po otevření úst.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, RTG vyšetření bude nutné, aby se vyloučila zlomenina dolní čelisti. Léčba by potom byla jiná, než kdyby se jednalo jenom o prosté pohmoždění. S pozdravem Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: