Posunutá močová trubice

Dobrý den, od narození mám posunutou močovou trubici asi o 2-3 cm, čiže čůrám jak kdyby o trošku níž. Je to od narození, už to mělo hodně lidí a většinou se to operuje v dětství, ale matka nechtěla ať mi dávají hemeroidy do penisu, tak řekla že to nechce, tak takhle to mám posunuté do teď a zatím nemám žádné problémy, ani při čůrání tak ani při erekci a momentálně se rozhodujeme, zda si to mám jít přeoperovat.. je mi 15 let a zatím žádné problémy nemám, tak se chci zeptat, zda to bude mít v dospělosti nějáký vliv typu horšího močení, nebo i neplodnosti. Díky předem :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu je lepší operovat v útlém dětství, ale jde to zpravit i kdykoliv později. Vážné potíže by Vám to působit nemělo. Jde spíš o kvalitu močení a kosmetický efekt. Je však třeba počítat s tím, že bude vidět, že se místo operovalo. Výhodou je, že bude močová trubice umístěna na správné místo

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: