Pravdepodobnost otehotneni po escapelle

Dobrý den, chci se zeptat. Den po skončeni 7 denní pauzy (den po skon.menstruace) jsem měla pohl.styk bez ochrany, ale tabletku z noveho platicka jsem již nezačala, rozhodla jsem se ji vysadit. 14 hodin po styku jsem spolkla norlevo, nezvracela jsem, ani neměla zažívací problémy. 4 dny na to přišlo krvácení-trvalo 4 a půl dne. 12,13 den po styku neg. TT z ranni moci. Můžu již být v klidu? Samozřejmě ještě zkontroluji test za par dni, ale momentalne mám pocit, že mám ze stresu všechny možné příznaky. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností těhotná nebudete, zopakujte test a můžete být v klidu:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x