Přibírání v těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat po posledním porodu sem neshodila nic a nyní mám 90kg a před měsícem jsme zjistily že jsem znovu těhotná ted sem již v 27 týdnu a přibrala sem zatím jen 90g miminko roste jak má,ale chtěla bych se zeptat jestli je to normální a nemůže to miminko nějak ohrozit že tak málo přibírám.Nevolnosti a zvracení nemám jen někdy sem více unavená,ale to je asi normální ne?Moc děkuji za radu a přeji krásný den Jana

Odpověď odborníka:

Růst plodu je sledován na ultrazvuku, nedělejte si obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty: řešení počátečního stadia má více podob
Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Články: Vyberte nejlepší lék na svou alergii
Pokud patříte mezi pylové...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba mění k lepšímu i osudy českých pacientů
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Nebojte se kolonoskopie!
Články: Nebojte se kolonoskopie!
Kolonoskopické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: