Příušnice

Chtěl bych se zeptat, když mám ještě příušnice,ale otok zmizel a zdá se mi,že už jsem v poho a teď mam zvětšené uzliny a nemůžu moct polknout,otok jsem měl na pravý straně a teď ty uzliny na levý :) Děkuji

Odpověď odborníka:

Ahoj Dalibore, bolest při polykání by mohla způsobovat angína, která s příušnicemi nemá nic společného a dostal jsi ji až po nich... takže bys měl zajít k lékaři nechat si krk prohlédnout... díky, měj se.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
6 užitečných tipů ke zvládnutí vzplanutí Crohnovy choroby
Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
Články: Léky na alergie jsou bezpečné i v těhotenství
V dnešní době je zhruba 20...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: