Příušnice v těhotenství

Dobrý den, jsem v 8tt a kolegyně v zaměstnání má pravděpodobně příušnice-lékařka na ORL jí pouze řekla,že to tak vypadá a nasadila ATB.Já jsem v dětství příušnice prodělala a se zmíněnou kolegyní jsem v přímém styku nebyla cca 3 týdny.Je důvod k obavám o zdraví dítěte? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy, po prodělání příušnic se vytváří celoživotní imunita. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: