Prodělaná perthésova choroba-otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem ve svých 10 letech prodělal perthésovu chorobu, tak jestli kyčel při otěhotnění nebude dělat nějaké komplikace? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to pravděpodobné,gravidita by měla proběhnout normálně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: